Категорија производа
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>

ИНОX челик квадрат бара

ИНОX челик квадрат бара

Нам залихе од Иноxа Квадратне шипке јави се обоје хладно вучене и врела роловани стање. Већина квадрата бару производе 3″ и под хладно је нацртана, иако може бити згодна закотрљала. Хладно вучене ба

Features

У оквиру тих свету познати иноxа квадратних бару произвођача, ЦХУАНГYИ је најпоузданији. Добродошли на велико јефтин нерђајући челик квадратних цеви, прохром траке залиха из наше фабрике.

Нам залихе од Иноxа Квадратне шипке јави се обоје хладно вучене и врела роловани стање. Већина квадрата бару производе 3″ и под хладно је нацртана, иако може бити згодна закотрљала. Хладно вучене бара је сјајнија у изглед и толеранцију која је слична вруће роловани материјал, који је обично превеликим. Већина нам квадрата у бару се испоручује у случајни дужине 12, али буде смањен на величину за поруџбине.

Доступни челик оцене: 304Л, 316Л, 303, 17-4, 416 и више!
Ми ћемо прилагођене тестера на дужину и продати мање од пуне дужине у неке величине.
Полирања услуге су доступне.

Hot Tags: нерђајући челик квадратних бар, нерђајући челик квадратног цеви, нерђајући челик бару берзански произвођача, фабрика, јефтино
Сродни производи
E-mail to us
Ако имате било који истрагу око наводне или сарадњу, слободно Пишите нам или користити следећи образац за истрагу. Нам продаје представник ће вас контактирати у року од 24 сата. Хвала на интересовању за наше производе.
Категорија производа
To learn more, please click into each category ...
Цхуангyи Метал производи Цо., Лтд