Изложба
Call us on
+86-523-83785609
If you have any questions, please contact us
GO >>
Дом > Изложба > Садржај

Нерђајући челик уже клип инсталације бити упознат са садржајем

Source:

1 . Цхуцк да би се уклопио дебљину од нерђајућег челика жица уже, нето од унутра је у облику прстена већа од Иноxа уже пречника 1 ~ 3мм, нето маржа теско је да ухватите конопац.

2 . када се користи да затегнем у-вијци, ИНОX уже се компримује до око 1/3. Крајњи да пребацим конопац у Сили ће унаказити, канап, уже учитавање секунде након што је пооштрила како би се гарантовала поуздан. Провери иноxа уже након конопац у утовар слајда, Цхуцк, Цхуцк ради додатне сигурности. Сигурност инсталације из последње картице картице око 500мм, глава везивања безбедно из кривине, а онда и са главном конопац Стега, као што је стега клизна безбедности савио ће исправити, тако да можете пронаћи и правовремене појацање.

3 . Цхуцк распоређује за прохром уже пречника између око 6-7 пута, линија карте у једном ЦИС аранжману, требало да буду део у облику петљи у конопац крај, страна један таблице на главном конопац.

4 . број и распоред метод: број картице не мање од 3-5, Цхуцк треба да буде мањи од размака од нерђајућег челика пребацим конопац 6 пута, последњи пут клипа из уже крај удаљеност ≥ 140мм у зависности од количине према пречник челична жица конопац клип, 10 ММ, 3, 10-20 мм, 4, 21-26 мм, 5, 25-36 мм, 6, 36-40 мм, 7.

5 . нерђајући челик уже клип учитавање лабаво прву потврду треба урадити након инсталације. Под нормалним околностима, потребно је да додатно пооштрити орахе.

Категорија производа
To learn more, please click into each category ...
Цхуангyи Метал производи Цо., Лтд